Од:

“Заедничка азбука” на НОВА: Учиме македонски, албански и турски

НОВА со гордост ви ја претставува емисијата “Заедничка азбука”- во која учиме македонски, албански, турски јазик.

Секој научен збор еднаш неделно не води во еден поинаков, подобар свет, каде знаењето подразбира слобода, еднаквост, братство, толеранција, љубов.

Автор на емисијата е Биљана Секуловска. Монтажа- Дарко Стефановски. Камера- Наке Батев