Од:

Заев и Ахмети нека се одважат или нека соопштат дека нема Влада

Претседателот на ДС, Павле Трајанов и политикологот Алберт Муслиу дебатираат за сите можни сценарија за избор на нов спикер и потоа и нова Влада.