Од:

Зоран Димитровски: Се почна кога Кежаровски пишуваше за Никола Младенов


Интервју со Зоран Димитровски, член на Иницијативниот одбор за ослободување на Кежаровски: За протестот и пораките до Груевски, за улогата на службите за разузнавање, притисоците на директорот и сопственикот на весникот “Нова Македонија”, кого се ќе “разнесат” бомбите на Заев.