Од:

Зошто Павле Богоевски ќе биде изведен пред суд

Активистот Павле Богoевски и аналитичарот Сашо Клековски дебатираат за казните на „шарените“, најавата за нивно именување на изборните листи и плановите за протести доколку власта и понaтаму го опструира СЈО. Гледајте го студиото со Богоевски утре, (сабота) на НОВАТВ.