(ВИДЕО) Гозби на државна сметка, се нарачува најскапото и највкусното

Народната вели, туѓи пари лесно се трошат. А ако државата го плаќа цехот, за цена не се прашува. По народнава јаделе и пиеле и двајцата функционери, … Продолжи со читање (ВИДЕО) Гозби на државна сметка, се нарачува најскапото и највкусното