Заев: Додека ние помагаме да се заштити здравјето и да се спасат работни места, ВМРО-ДПМНЕ блокира

„Додека ние помагавме да се заштити здравјето и да се спасат човечки животи ВМРО-ДПМНЕ го поткопуваа здравствениот систем. Додека ние помагавме да се спасат работни места,...

Проф. Јаневски: Предуслов за дигитализација на општеството е сите да имаат задоволителен пристап до Интернет

– Денес е клучно е сите да можат да имаат пристап до Интернет со задоволителен квалитет, вклучувајќи и фиксни и мобилни пристапни мрежи. Тоа е предусловот...