Ода на пркосот, или чудниот случај на Ленче Р. и Стојко П.

Погледнете ја оваа изјава на Заев, за Стојко Пауновски, директорот на Пазарниот инспекторат: “Недозволиво е секој ден преку медиумите да водите полемики со потпретседателот на Владата,...