Автомобил со скопски таблички заврши во Егејското море

Автомобил со скопски регистарски таблички падна в море во Неа Каликратија, Грција. На социјалните мрежи се споделуваат фотографии од автомобилот, кој за среќа бил празен и … Продолжи со читање Автомобил со скопски таблички заврши во Егејското море