МТВ: Спотот не ги задоволува стандардите на Евровизија

Како официјална членка на ЕБУ, Македонската радио телевизија смета дека видео записот комплетно изработен од „Егзит Б“ Продукција, не ги задоволува стандардите и критериумите за достојно претставување на Македонија