Чевлите на модната недела во Њујорк

Дали првиот ден на модната недела во Њујорк е и последниот за модерните чевли? Дали снегот што заврна вчера во Њујорк ќе ги премисли помодарките да носат чевли без чорапи и високи топуци?

Ван Гог во живо

Изложбата која ги урива сите рекорди на посетеност „Ван Гог во живо“ пристигна во Тел Авив.