Хобитот стигна во Скопје

Денеска е денот за обожавателите на епските авантури на Питер Џексон. Филмот „Хобит: Неочекувано патување”, во десет термини за викенд, ќе биде прикажан на редовниот репертоар на киното Cineplexx.

Хобитот стигна во Скопје

Денеска е денот за обожавателите на епските авантури на Питер Џексон. Филмот „Хобит: Неочекувано патување”, во десет термини за викенд, ќе биде прикажан на редовниот репертоар на киното Cineplexx.

Новини во нано-технологијата

Во светот на нано-технологијата – пакетчиња со дебелина на влакно од коса, носат и испуштаат течност кога ќе им се даде команда за тоа. Тие наоѓаат примена во медицината и во други области.

Новини во нано-технологијата

Во светот на нано-технологијата – пакетчиња со дебелина на влакно од коса, носат и испуштаат течност кога ќе им се даде команда за тоа. Тие наоѓаат примена во медицината и во други области.