Модни совети

Црната боја е секогаш во мода, но новиот тренд е да се додаде и малку бело за да се освежи изгледот. Погледнете ја модната рубрика на стилистката на британскиот „Гардијан“, Џес Картнер Морли.

Модни совети

Црната боја е секогаш во мода, но новиот тренд е да се додаде и малку бело за да се освежи изгледот. Погледнете ја модната рубрика на стилистката на британскиот „Гардијан“, Џес Картнер Морли.

Шутка Рома Рап

Има убави но малеку познати работи во Македонија.Додека се вложува во спомениците и минатото нашаа жива култура често прво се валоризира надвор од земјата па потоа, ако дојде на ред и дома.

Шутка Рома Рап

Има убави но малеку познати работи во Македонија.Додека се вложува во спомениците и минатото нашаа жива култура често прво се валоризира надвор од земјата па потоа, ако дојде на ред и дома.

Првиот киборг на светот

Нил Харбисон е роден со ретка болест која предизвикува комплетно слепило за бои. Во 2004 година Харибсон и Адам Монтадон развиле направа наречена „Ококиборг“, која овозможува боите да се претворат во звуци.

Првиот киборг на светот

Нил Харбисон е роден со ретка болест која предизвикува комплетно слепило за бои. Во 2004 година Харибсон и Адам Монтадон развиле направа наречена „Ококиборг“, која овозможува боите да се претворат во звуци.