(Видео) Последното интервју на Борис Трајковски

На 24 февруари 2004 два дена пред трагичната смрт, претседателот Борис Трајковски зборуваше за неговите надежи за иднината на Македонија дента кога беше доставена апликацијата за добивање на кандидатски статус во ЕУ