Донации во ВМРО ДПМНЕ: Фиктивни донатори и сиромашни службеници

Пратеникот Андон Чибишев, актерката Арна Шијак и други звучни имиња велат дека не дале за партијата иако нивните имиња се нашле во списокот на донации