Донесен ребалансот на буџетот

Собранието попладнево со 56 гласови „за“ и 37 „против“, го донесе ребаланост на Буџетот за 2021 година. За ребалансот се гласаше на петтиот ден од расправата … Продолжи со читање Донесен ребалансот на буџетот