Државно офшор казино:Тајни газди од Арапски емирати ортачат со владата

НОВАТВ ги доби документите од офшор компаниите вклучени во бизнисот со Државнат видео лотарија. Тие се поврзуваат со Сашо Мијалков и Јордан Камчев