(Интервју) Владимир Д. Јанковиќ: Минатото е непредвидливо исто како и иднината

„Едни од други се повеќе не оддалечува беспарицата и летаргијата, повеќе отколку дали тука има граница или нема, или дали утре повторно ќе ја нема“., вели … Продолжи со читање (Интервју) Владимир Д. Јанковиќ: Минатото е непредвидливо исто како и иднината