Пендаровски: Потребен е помал праг за независните кандидати

Претседателот Стево Пендаровски очекува да се почитува препораката на ОБСЕ/ОДИХР непосредно пред избори да нема менување на изборните правила. Тоа го наведуваат од Кабинетот на претседателот … Продолжи со читање Пендаровски: Потребен е помал праг за независните кандидати