Црвенковска пред Спано: Ако дома сме поефикасни и поодговорни, пред Европскиот суд ќе имаме се помалку предмети

„Судскиот совет презема одредени постапки во правец на поажурно постапување од страна на судиите, а во контекст на членот 6 од Европската конвенција за човекови права....