Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски не се добредојдени во Сингелиќ, јавува телевизија Шења.

Граѓаните го изразија својот револт од третманот на државата кон настраданите семејства во поплавите и недостатокот на институционална помош.

„Само пред камери доаѓаш, дојди да видиш што си направил, само пред камери се сликаш, кај бегаш, дојдете наваму да снимате“, гласно му довикуваше еден од граѓаните на Груевски.


“Ku shkon, ku ik”, kështu i drejtohen Gruevskit… by tvshenjaofficial