(ВИДЕО) Холштајн: Северна Македонија може да се потпре на поддршката од Германија во ЕУ процесот

Амбасадорката на Германија во Северна Македонија, Н. Е. Анке Холштајн, во интервју за медиумската платформа на Цивил, говореше за повеќе теми, меѓу кои и перспективите на … Продолжи со читање (ВИДЕО) Холштајн: Северна Македонија може да се потпре на поддршката од Германија во ЕУ процесот