(Видео) Косовската полиција упадна во Северна Митровица: Едно лице тешко повредено, еден автомобил запален

Косовската полиција упадна во Северна Митровица поради што голем број на Срби се собраа на улиците. Според косовските медиуми, во тек е акција за апсење од … Продолжи со читање (Видео) Косовската полиција упадна во Северна Митровица: Едно лице тешко повредено, еден автомобил запален