(ВИДЕО) Над законот: Како ВМРО ДПМНЕ стана земјопоседник во три години

НОВАТВ и СКУП во заедничко истражување ви откриваат кога е купуван имотот на ВМРО-ДПМНЕ, како купиле имот кој не смеат да го поседуваат согласно законите,