(ВИДЕО) Теарце: Центарот на изборните интриги

Каква е атмосферата во тетовското село Теарце, кое станува центарот на изборните интриги и математики. Тоа е единственото место во кое е можно прегласување на изборите. … Продолжи со читање (ВИДЕО) Теарце: Центарот на изборните интриги