За Македонија и регионот нема опасност од воена закана

Опасноста од класична воена закана на подолг рок за Македонија и нејзиното непосредно опкружување не е очекувана, но затоа невоените закани не само што ја модифицираат … Продолжи со читање За Македонија и регионот нема опасност од воена закана