Нема веќе здравствени картички, фирмата стави клуч на врата

НОВА дознава дека фирмата „Индициус“, која што ги произведуваше картичките си ги собрала машините и ставила клуч на врата, а од тендерот за избор на нова фирма нема ниту траг