Крстески: Оригинал од Охридскиот договор од понеделникот депониран и во Државниот архив – наскоро ќе биде дигитализиран

Во Државниот архив ние поседуваме копија од Охридскиот договор, па според нашите правила и методи на работа, оригиналот го сместивме во одделот на депото каде што … Продолжи со читање Крстески: Оригинал од Охридскиот договор од понеделникот депониран и во Државниот архив – наскоро ќе биде дигитализиран