Макрон бил шпиониран преку „Пегаз“, тој не е таргет – тврдат креаторите на софтверот

Телефонскиот број на францускиот претседател, Емануеал Макрон и на уште на 13 други претседатели на држави и на Влади, се најдоа на спсокот на шпионскиот софтвер … Продолжи со читање Макрон бил шпиониран преку „Пегаз“, тој не е таргет – тврдат креаторите на софтверот