(Видео): Вечерва во Скопје пристигна првата група бегалци од Авганистан

149 граѓани на Авганистан вечерва пристигнаа во Скопје. Вечерва на Меѓународниот Аеродром Скопје пристигна првата група бегалци од Авганистан. Меѓу нив и една трудница во 39-тата … Продолжи со читање (Видео): Вечерва во Скопје пристигна првата група бегалци од Авганистан