(Видео): Николовски ги соопшти кандидатите за градоначалници на СДСМ

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски ги објави имињата на кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори кои беа утврдени на вчерашната седница на Извршниот одбор … Продолжи со читање (Видео): Николовски ги соопшти кандидатите за градоначалници на СДСМ