Вработен во МВР кој ги вадел податоците од телефоните, сведочеше за случајот „Организаторите за 27 април”

Вработен во Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика, Марјан Димовски, денеска сведочеше во случајот против „Организаторите за 27 април”, во врска со вештачењето на мобилните...