Маркетинг

Од неодамна Нова ТВ повторно се врати во „дигиталниот етер“ но овој пат со уникатно ре-дизајниран портал и со единствена цел- непристрасно и професионално известување за случувањата дома и во странство.

Свесни за модерните трендови на промотивно „бомбардирање“, преку разноразни банери, попапи, пренесувачи на други страни, па дури и програми кои ја нарушуваат безбедноста на уредот на читателот, одлучивме целосно да го промениме пристапот при креирање на нашиот нов информативен портал.

Следејќи ги модерните трендови во светот, Нова ТВ е дизајниран единствено јасно и прегледно да ја пренесе бараната информација до читателот, подготвена, проверена и навремено објавена од тим на искусни и професионални новинари.

Во поглед на вашата промоција, нашето искуство покажа единствена ефикасност во информирањето на јавноста преку ПР Текстовите. ПР Текстот е единствен начин во целост да ја пренесете пораката до пошироката јавност онака како што вие посакувате со целата своја важност, без при тоа да предизвика контра ефект и револт од прекумерни нотификации, збунувачки поп-апи и хаотични дизајни.

Порталот Нова ТВ како еден од првите портали од ваков тип, е горд на својата брзо растечка читателска публика која за краток период на наше задоволство ги надминува предвидените очекувања, гордо мотивирајќи не да ви го понудиме нашиот простор за соработка.

Информации и понуда на [email protected]

* Нова ТВ го задржува правото да не објави текст доколку не е во согласност со правилата за објавување ПР текстови на порталот. Околу одлуката за доставениот ПР текст испраќачот ќе биде известен навремено.

* ПР Текстот ќе биде обележан како „спонзорирана објава“.

* ПР Текстот ќе биде објавен 24 часа на „ударна позиција“.

* Објавата ќе биде споделена на Фејсбук страницата на НоваТВ.

* Задолжително е доставување на готов ПР текст. НоваТВ не учествува во било каква содржинска промена на истиот.