Од:

Дервишова: Вакво раководство на Лекарска комора да не се повтори

За тоа како се носеле незаконски  одлуки во Лекарската комора, а раководството си вработувале свои блиски роднини. Како се менаџирало со парите? Зошто комората не прави ништо за лекарите да не заминуваат во странство? До каде е изборот на ново раководство? Зошто таа беше дадена на Судот на честа, во ПРОЦЕС говори докторка Лилија Чолакова Дервишова претседателка на Здружението на приватни лекари и член на извршен одбор на Лекарската комора на РМ.Comments are closed.