Од:

Видео: Туристи без да знаат беа внесени во салата на сред Оскари

Група туристи организирано без да знаат беа внесени во свечената сала каде се одржуваше церемонијата за доделување на Оскарите.

Туристите кои се шетале низ Лос Анџелес и мислеле дека само ќе го разледуваат градот, како изненадување од Американската академија биле однесени низ споредна врата директно во самата сала меѓу познатите актери и славните од светот на филмот.

Туристите имаа можност да се сретнат и сликаат со Дензел Вашингтон и со Рајан Гослинг, кој бакна една од изненадените туристки. Домаќинот Џими Кимел им рече да не разговараат со Мет Дејмон, и исто така ја убедуваше Џенифер Анистон да им ги даде своите очила како подарок за нив.