Група од 10 авганистански граѓани привремено згрижени во земјава, синоќа заминала за Франција

Група од 10 граѓани од Авганистан кои привремено беа згрижени во Северна Македонија, замина синоќа од Меѓународниот аеродром Скопје. Прибежиште им обезбеди Француската Република, додека чекаат...