СДСМ: Срамно однесување на Арсовска, не се појави на доделувањето на наградите „13 ноември“

Целосната организација, постапка и избор за доделување на наградите беше завршена, а воедно и наградите доделени и парафирани непосредно пред превземање на мандатот. Со оглед на...