Владина делегација положи цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев по повод Денот на македонската револуционерна борба

Владина делегација составена од Филип Николоски заменик министер за финансии, Роберт Алаѓозовски национален координатор за интеркултурализам, едно општество, развој на културата и меѓуресорска соработка и Беким...