Шахпаска: Досега реализирани 85% од Оперативниот план на активни програми и мерки за вработување

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска денеска имаше работна средба со директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија Абдуш Демири на кој...