За 6 часа МВР санкционира 90 возачи за брзо возење на автопатот Куманово – Скопје – Велес

Денеска (26.12.2021) во периодот од 09.00 до 15.00 часот Мобилната единица за безбедност на сообраќајот на патиштата спроведе зајакната акциска контрола на автопатот Куманово – Скопје...