Припадник на собраниското обезбедување раскажува како го спасил Села

Припадникот на собраниското обезбедување, Абдулфетах Алими од кумановско Оризаре за раскажува за тешките моменти што ги минал кога го спасувал пратеникот Зијадин Села од насилниците, објави...