Асани: Го повикувам лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, партијата што ја распродаде „Славија“ на парче, да се пријави да ја купи и да ги преземе милионските долгови

Директорот Асани нагласи дека неговата прес-конференција има за цел да ги разобличи сите дезинформации, во име на вистината, и во име на она што е реалност...