Манчевски: Нема К-15 за рамковно вработените кои седат дома

Министерот за информатичко општество и администрација денеска изјави дека К-15 нема да важи за вработените во администрацијата кои беа вработени по Рамковен договор, а седеа дома, освен ако прифатат прераспределување