Кривична пријава за струмички инспектор од АФПЗРР за примање поткуп за субвенции

Инспектор од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој (АФПЗРР) доби кривична пријава за примање поткуп од фирма што ја контролирал за исплаќање субвенции....