„Да го испратиме со песна нашиот Аки“ – последна почит на Градскиот плоштад во Скопје

На Градскиот плоштад во Скопје медиумски и музички работници денеска ќе му оддат последна почит на Аки Рахимовски, еден од најдобрите рок-вокалисти во регионот. Кај тревникот...