Министер од ПЦЕР два часа попусто го чекал градоначалникот на Куманово

Партијата на Самка Ибраимоски и коалиционен партнер во Владата, ПЦЕР, реагира дека вчера министерот без ресор, Аксел Ахмедоски два часа го чекал кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски...