БЈБ, УЈП и ДПИ во заедничка акција во с. Грчец: Затворен угостителски објект кој работел на „диво“ затекнати малолетници и пронајден нож

Синоќа на полноќ, во заедничка акција на Бирото за јавна безбедност-Оддел за криминалистичка полиција (БЈБ) и Оддел за специјални полициски операции-Единица за брзо распоредување (ЕБР) во...