(Видео) Заев: Емитуваната снимка е од ручек со Александар Верушевски пред четири години

Во однос на изборите, тој истакна дека во случај да нема консензус за изборите, тогаш датумот за нивно одржување по Устав и закон е 21 јуни, порача лидерот на СДСМ на денешната прес-конференција