Александра Мириќ

МКЦ: Отворање на самостојна изложба на Александра Мириќ насловена „Љубов“

Во галеријата на Младинскиот културен центар, вечерва во 19.30 часот ќе биде отворена изложбата насловена „Љубов“ на Александра Мириќ. Мириќ е архитект-конзерватор. Валоризацијата на градителското наследство...