Шахпаска на средба со директорката на UN Woman, Алиа Ел Јасир: Ќе се воспостави Тренинг Центар за родово одговорно буџетирање

„Вложениот труд и работа при имплементирањето на родово одговорното буџетирање ја направи вашата земја лидер на Балканот. Би сакала што поскоро да го видам отворен Тренинг...