Костадиновска-Стојчевска на министерска конференција на Алијансата „Баукултур“ во Давос

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, денеска и утре ќе учествува на Втората конференција на министри за култура „Алијанса Баукултур Давос 2023“, која, под мотото „Заедничко добро...